Joi 15.08.2019, respectiv vineri, 16.08.2019, casieriile Încasări apă – canal şi Vânzări abonamente din Giroc şi Chișoda vor fi închise.

Autobuzele de pe rutele Giroc - Timișoara și Chișoda - Timișoara vor circula joi, 15.08.2019 conform programului de sâmbătă, iar vineri, 16.08.2019 după program normal.

Și în acest an, cu o săptămână înainte de Ruga Chișozenilor, pe strada Nicolae Firu din Chișoda, între terenul de fotbal și parcul de copii, la iesirea spre Timișoara, s-a instalat parcul de distractii SNEBERGER LUNA PARK. Administratorii parcului vă invită pe toți, copii și părinți, să vă recreați și să vă amuzați cu mașinuțele, twister-ul, trambulina, toboganul, bancheta si alte elemente de distracție.

La fel ca la Giroc, administratorii parcului au adus convoiul, numai bun pentru distracția celor mici. Prețul este de 7 lei la orice aparat, mai puțin mașinuțele care costă 8 lei, respectiv bancheta ROKER care costă 10 lei. Tot 10 lei costă și marele tobogan pentru 10 minute de distracție. În schimb, la mașinuțe, la 5 fise cumpărate primiți una gratis! Programul este intre orele 12.00 si 23.00. Parcul de distractii de la Chișoda, va funcționa până duminică 18 august 2019.

Așadar, cu mic, cu mare, vă așteptăm la distracție!.

Vă anunțăm că în data de:

  • 11.08.2019 între orele 19.00 -21.30
  • 12.08.2019 în intervalul orar 06.00 - 10.00

în localitățile Giroc și Chișoda, se vor efectua stropiri cu mijloace aeriene contra țânțarilor și muștelor.

În data de:

  • 11.08.2019 începând cu orele 23.00

se vor face dezinsecție cu mijloace terestre.

Cu această ocazie vă rugăm să luați măsurile necesare pentru prevenirea intoxicațiilor la albine și să acordați o atenție mărită la consumul de fructe nespălate, pentru a evita orice accidente în acest sens.

În cazul în care condițiile meteo sunt nefavorabile efectuării dezinsecției, lucrările se vor reprograma.

Agenţia Naţională pentru Locuinţe construieşte în această perioadă patru noi blocuri de locuinţe, pe un teren pus la dispoziţie de către Consiliul Judeţean Timiş, la Giroc. Aflat în vizită la Timişoara, directorul ANL, Andrei Ţurcanu, a fost pe şantierul amintit, alături de preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra. Termenul stabilit pentru realizarea investiţiei va fi respectat, iar finalizarea blocurilor va avea loc pe finalul anului viitor.

„Lucrările pentru construirea de spații locative pentru tineri, în Giroc, înaintează conform planurilor. M-am asigurat de asta și astăzi, când împreună cu Andrei Țurcanu, director general în cadrul Agenției Naționale pentru Locuințe, am verificat șantierul din localitatea Giroc, acolo unde în primă fază construim 4 blocuri P+2E pentru tinerii. Fiecare bloc va avea 2 scări iar în total punem la punct 88 de spații locative pentru închiriere. Prin instituția pe care o conduc, Consiliul Județean Timiș, am pus la dispoziția ANL întreg terenul necesar, peste 7.500 de mp. Am primit asigurări de la constructor că vom putea respecta termenul pe care l-am înaintat împreună pentru finalizarea acestor spații, finalul anului viitor. Proiectul constă aproximativ 15 milioane de lei iar fondurile sunt asigurate de Agenția Națională pentru Locuințe,” a declarat Călin Dobra.

Articol preluat de pe site-ul partenerului nostru media, www.ziuadevest.ro

Sursa foto: Facebook