In weekend a avut loc in Slovacia a patra etapa din Romanian Superbike. Echipa din Giroc a fost prezenta prin Aron Romocea, Simut Cosmin la clasa 600 Supersport si Ionel Pascota la clasa 1000 Superbike, sportivi legitimati la Pascota Racing Team Giroc.
 
Ziua de sambata, dedicata calificarilor l-a avut lider pe Ionel Pascota cu toate ca acesta a intampinat mari probleme la suspensia fata a motocicletei. Pe locul doi s-a aflat Catalin Cazacu - Taifun Racing si pe pozitia a treia a fost Ionut Mistode - BGS Motorsport.
 
Ziua de duminica fiind si ziua cursei, a inceput prin incercarea setarii motocicletei sa functioneze in parametri optimi si sa se elimine problemele suspensiei fata.
Startul cursei a avut loc in jurul orei 16 iar cursa a avut 10 ture de circuit. Dupa prima tura Pascota a ales sa ramana pe pozitia a doua pana spre finalul cursei dupa care sa atace prima pozitie si sa castige cursa, lucru care s-a si intamplat.
Rezultatele finale ale cursei au fost:

1. Ionel Pascota - Pascota Racing Team Giroc
2. Catalin Cazacu - Taifun Racing
3. Daniel Vargolici - Amkart Racing

La clasa 600 Rokies, Simut Cosmin castiga locul 1 si Aron Romocea termina cursa pe locul 5 la  clasa Supersport.

"A fost o cursa foarte dificila pentru ca nu am mai patit asa ceva pana acum, sa nu pot regla furca fata a motocicletei. Imreuna cu Mircea, mecanicul meu, am incercat toate variantele posibile pentru a regla motocicleta si a avea o cursa mai usoara dar nu am reusit in totalite. Problema nu am rezolvat-o dar cursa am castigat-o. Este bine ca am fost prezenti si am aflat de acesta problema inainte de urmatoarea etapa de Campionat National si avem timpul necesar pentru a ne pregati.
Urmatoare etapa importanta va fi saptamana viitoare si va conta pentru Campionatul European de est care se va desfasura la Plevna in Bulgaria unde ma aflu pe locul 1 in Campionat la clasa 600 Supersport." - a declarat Ionel Pascota.