Luni, 23 noiembrie 2015, începând cu ora 1700, în incinta Liceului Teoretic „David Voniga” din Giroc, a avut loc ediția a III-a a Balului Bobocilor. Mult așteptata activitate a adunat în acest an cinci perechi de participanți din clasa a IX-a, dornici să câștige titlul de Miss, respectiv Mister Boboc 2015.

Juriul serii a fost format din D-l Primar al comunei Giroc dr. Iosif-Ionel Toma, D-na Director a liceului, prof. Mihaela Pascu, D-l Director adjunct prof. Nicolae Petchescu cărora li   s-au alăturat câștigătorii din ediția anterioară a balului, elevii Eziaș Andreea și Manoliu Dacian, dar și reprezentantul clasei a XI-a, elevul Bosancu Caius Delian. Balul Bobocilor a fost prezentat de către d-l prof. drd. Alexandru Kosa, iar probele au fost pregătite de către elevii clasei a XI-a sub coordonarea d-nei diriginte prof. dr. Diana Ureche.

În urma deliberării juriului, câștigătorii Balului Bobocilor din acest an au fost desemnați Denisa Luca și Denis Ciurariu. Pe locurile următoare s-au clasat Larisa Ruță și Mario Fedor, respectiv Denisa Necoară și Andrei Birtariu. Premiul de Popularitate l-au câștigat Ionela Cioponea și Ronaldo Lehaci, iar Premiul Juriului l-au obținut Adrian Ordean și Valentin Lisu.

Pentru mai multe detalii și imagini de la eveniment accesați imaginea de mai sus.

Galeria foto a fost realizată de Tibi Szasz. Mulțumim Tibi!

Vă recomandăm: