Girocul este una dintre comunele timişene care s-a dezvoltat foarte mult în ultima perioadă. "Este şi meritul primarului de aici, care a dus la bun sfârşit o serie de proiecte", a declarat Ilie Sârbu, prezent luni la Giroc, unde a fost inaugurat un cabinet parlamentar, care îl va reprezenta atât pe senatorul PSD, cât şi pe colegul său de partid, deputatul Cătălin Tiuch.

"Nu înseamnă că voi fi permanent aici, dar va exista cineva care va prelua problemele şi nimeni nu rămâne fără răspuns. Evident, nu toate se pot soluţiona, dar este important ca oamenii să primească mesajul că ne pasă şi că vom face demersurile care depind de noi. Pentru aceasta, trebuie să ştim care sunt problemele cu care se confruntă oamenii. Este foarte greu pentru cineva să meargă la Bucureşti şi să discute cu un ministru, dar eu sunt acolo şi pot ajuta. Rămân încrezător şi optimist că ne vom putea onora promisunile. Sigur, nu pot să fac promisiuni pentru rezolvări care se fac peste noapte, dar vă asigur că Timişul va fi pe primele locuri", a declarat senatorul Ilie Sârbu.

Deputatul Cătălin Tiuch a precizat că deschiderea acestui cabinet a venit în urma solicitărilor cetăţenilor, apărute imediat după alegerile parlamentare. La cabinetul parlamentar, situat în imediata apropiere a Primăriei Giroc, vor exista două persoane care vor prelua sesizări.

Articol preluat de pe site-ul partenerului nostru media, www.renasterea.ro