Liderul din C4, ASU Politehnica, a fost astăzi oaspete de seamă al Liceului Teoretic „David Voniga” din Giroc. Sosirea alb-violeților în școală a creat un entuziasm nedescris printre elevi și chiar profesori, sala de sport a instituției fiind arhiplină. Pe parchet, Burtic & co. au încins o miuță cu o echipă formată din elevi ai școlii, aceștia din urmă reușind să ofere o replică pe măsură alb-violeților.

Meciul s-a încheiat la egalitate, 7-7, elevii din Giroc având câștig de cauză la loviturile de departajare. „Am încercat să o aducem pe Poli cât mai aproape de școală, de copii. Foarte multă lume ne-a întâmpinat la sală. A fost spectacol, Birău a intrat în repriza a doua în poartă. Iar după meci, băieții au fost asaltați pentru autografe”, ne-a declarat Sebastian Novovici, președintele Asociației Suporterilor Timișoreni Druckeria.

Pentru ASU Politehnica, acțiunea de astăzi, de la Giroc, a fost prima dintr-un „turneu” prin școlile și liceele din Timișoara și împrejurimi, care va continua în perioada următoare.

Accesând imaginea de mai sus, vă oferim o amplă galerie foto realizată de fotograful oficial, Emanuel Titus Iliesi.

Articol preluat de pe site-ul www.druckeria.ro

Poate vă interesează: